Bärgning Arvika PJ:s Bärgning AB
Dygnet runt
Året runt
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38
Lokalt
0565-100 99
Rikstäckande
020 38 38 38

Bärgning Arvika - Falck

PJ:s Bärgning AB

PJ:s Bärgning AB utför vägassistans och bärgning i Värmland. Vi bärgar de flesta typer av fordon. Vi kan även hjälpa till med transporter.

Vår personal har lång och bred erfarenhet av all slags bärgning. Vi på PJ:s Bärgning AB anstränger oss kontinuerligt för att bibehålla och förbättra våra kunskaper och utökar vår expertis i takt med att vi expanderar och ställs inför nya utmaningar. Vi är fast beslutna att lära och utveckla vår kompetens.

PJ:s Bärgning AB är anslutna till Falck Räddningskår med sina hundratals bärgningsstationer

från söder till norr. Falck är rikstäckande när du behöver vägassistans. Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar.

Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer. Falck försöker alltid att vara på plats hos dig så snabbt som möjligt. Vi är alltid tillgängliga och redo att hjälpa. Vi tar ansvar, är initiativtagande och gör jobbet snabbt med hängivenhet när människor behöver vår hjälp.

Falck ger dig en tryggare vardag.

Vägassistans från Falck - alltid en snabb lösning

Falck Bärgning Arvika hjälper dig med:

  • doneReparation på plats
  • doneStarthjälp
  • doneBärgning
  • doneOfrivilliga driftstopp
Jag godkänner att uppgifter hämtas från Transportstyrelsen samt eventuellt används av Falck i försäljningssyfte.
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38

Falck Sverige

Människor som hjälper människor.
Falck hjälper privatpersoner, företag och organisationer att uppnå trygghet i vardagen. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, första hjälpen utrustning, vägassistansförsäkring och mycket annat.

Vår räddningscentral levererar trygghetstjänster dygnet runt, årets alla dagar. Falck har funnits som leverantör sedan 1906.

Under åren har vi byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Falck är en del inom den danska koncernen Falck A/S som förutom vägassistans bedriver verksamhet inom Healthcare, Emergency och Safety Services.
Koncernen har idag 32 000 anställda, omsätter ca 15 miljarder och har verksamheter i 43 länder. Falck Assistance har ett internationellt samarbete med bl.a. Europ Assistance, Allianz och IPA som är leverantör av assistancetjänster över större delen av Europa. Falck Assistance Sverige har drygt en miljon kunder. G enom vår långa erfarenhet levererar vi snabbt och säkert hög kvalitet på ett modernt sätt.

Vi är tillgängliga under dygnets alla timmar, alla dagar på året - tillsammans levererar vi trygghet i vardagen. Gå till www.falcksverige.se